Slikopleskarska dela Fuga

Družinsko podjetje Fuga ima za seboj že kar nekaj desetletij tradicije in bogatih izkušenj, registrirano pa je kot družba za zaključna dela v gradbeništvu. Osnovna dejavnost podjetja Fuga je zagotovo slikopleskarstvo. Podjetje danes zaposluje osem izkušenih in strokovno usposobljenih delavcev, ki tudi lepo ilustrirajo seznam priporočil. Slikopleskarska dela, ki jih izvaja omenjeno podjetje, pa so namenjena tako za indvidualno gradnjo ali obnovo, kot tudi za poslovno industrijski sektor. Kaj pa je temelj uspeha podjetja Fuga? To je zagotovo uporaba najboljših materialov, napredne tehnologije in pa visoka kvaliteta storitev.

Slikopleskarstvo se kot poklic skozi čas prilagaja in nadgrajuje. Podjetje Fuga je v koraku s časom, opravlja pa tako bolj kot tudi manj zahtevna slikopleskarska dela. Med slikopleskarska dela prištevamo pleskanje, slikanje, polaganje tapet, dekorativne omete, šabloniranje in pa seveda štukature. Različni čopiči, valjčki, dekorativne gladilke in drugi pripomočki omogočajo različne tehnike nanosa barv pri slikopleskarskih delih. To pa pomeni, da imajo stranke na voljo veliko možnosti pri odločanju za izgled njihovih prostorov.

Ker torej gre za različne tehnike nanosa in tudi različne zahtevnosti slikopleskarskih del, pa podjetje Fuga na spletno stran ne more objaviti točnega cenika slikopleskarskih del. Najprej si morajo strokovnjaki ogledati vaš objekt in se nato z vami dogovoriti katera dela in v kolikšnem obsegu je potrebno opraviti, šele nato pa bodo dobljene informacije omogočile izdelavo cenika slikopleskarskih del. Cenik pa bo zajemal vse od materiala do končne izvedbe.

Če se torej odločate za katero izmed omenjenih slikopleskarskih del se oglasite na spletni strani podjetja Fuga. Poleg slikopleskarstva se podjetje sicer ukvarja tudi s talnimi označbami, avtodvigali, fasadami in suhomontažo. Več informacij o drugih storitvah si boste lahko prebrali na spletni strani, poleg tega pa si boste lahko ogledali tudi galerijo. Našli boste tudi kontaktne podatke, za vsa dodatna vprašanja in naročila pa kar kontaktirajte podjetje, ki vam bo z veseljem svetovalo in odgovorilo na vaša vprašanja.

Vse pravice pridržane | Optiweb