Različne cene in kvaliteta avto preprog

Kako kdo skrbi za svojega jeklenega konjička, je velikokrat pokazatelj, kakšna je ta osebna v resnici. Nekateri zelo skrbijo za urejenost, brezhibno delovanje in čistočo svojih avtomobilov. Takšni, dajo veliko poudarka tudi na kvaliteto avto preprog. Avto preproge so lahko iz tekstilnih materialov – klasične avto preproge, ali iz gume – gumijaste avto preproge. Slednje so veliko bolj nezahtevne za vzdrževanje, kljub začetni večji investiciji. A tudi trajajo dlje časa in se ne obrabijo tako zlahka kot tekstilne avto preproge. V primeru deževnega vremena so takšne avto preproge veliko boljše, saj ne vpijajo vlage in mokrote. Na površini zadržijo tudi blato in drugo umazanijo. Zelo so primerne za vse, ki v avtomobilu prevažajo majhne otroke.

Daljši obstoj in večje zadovoljstvo

Avto preproge so različnih cenovnih razredov. A običajno je bolje, če namenimo avto preprogam kakšen evro več, saj nam bo prihranjeno čiščenje in večkratno menjavanje. V primeru tekstilnih avto preprog, moramo prav gotovo večkrat menjati, saj se obrabijo. Po meri narejene, oz. avto preproge, ki so namenjene točno določenemu modelu vozila, se bolje prilegajo in ne skačejo sem ter tja. Se ne premikajo, ker so dimenzije popolnoma pravilne. Premikanje avto preprog je pod voznikovimi nogami še posebej nevarno, saj se takšne preproge lahko tudi zavihajo in motijo voznika pri zaviranju ali pospeševanju.

Naj se avto preproga pod voznikom ne zaviha

Najslabše avto preproge se ne oprimejo dan avtomobila in drsijo po podlagi. Ob robovih se zavihajo in povzročajo kar nekaj težav. Zato avto preproge lahko ocenimo tudi po teži, težje avto preproge so običajno boljše. Nekatera vozila pa imajo tudi narejene posebne pritrdilne gumbke, ki preprečijo ravno takšno premikanje avto preprog. Takšna pritrditev je tudi v mojem novem avtu, zato svoje avto preproge naročim pri pooblaščenem zastopniku. Te popolnoma ustrezajo mojemu vozilu. Odlična rešitev so tudi avto preproge, ki jih naročimo na spletni strani withcar.si. Te avto preproge so vrhunske kvalitete in boljših se ne najde nikjer. Kupujejo jih lastniki tudi najdražjih avtomobilov pri nas.

Vse pravice pridržane | Optiweb