Pralni stroj Samsung za praktično pranje perila

Včasih so bili stroji za pranje perila precej preprosti in si lahko izbiral le med programom za vroče in hladno pranje oziroma med programom za belo ter programom za pisano perilo. Danes pa ponujajo cel kup funkcij, ki si jih sicer radi ogledamo, ko stroj kupujemo, in mislimo, kako pogosto jih bomo uporabljali. Narobe. Večina nas stroja nikoli ne nastavi na množico specialnih programov pranja, temveč uporabljamo vedno znova le osnovne. Tiste, ki jih imamo »v malem prstu« in nam zato ni potrebno brati navodil. Če kupite pralni stroj Samsung, ki vam je na voljo tudi po precej ugodni ceni, pa si lahko zagotovite nekaj funkcij, ki so dejansko praktične in jih boste resnično uporabljali – in ne, prav nič zapletene niso!

Zakaj pralni stroj Samsung ponuja najboljše rešitve?

Pri načrtovanju gospodinjskih naprav oziroma bele tehnike je potrebno vedno izhajati iz uporabnika in reševanja njegovih težav. Pralni stroj Samsung vam tako kot drugi omogoča reševanje osnovne težave, torej umazanega perila. A ker so pri Samsungu inovativni in radi prisluhnejo potrošnikom, so poskrbeli za še nekaj več.

Ena od pogostih težav pri pranju perila je ta, da kakšen kos oblačil pozabimo vstaviti v stroj. Tako se opere vse temno perilo, ostane pa nam najljubša majica. Jo boste prali ločeno, torej ponovili ves cikel in po nepotrebnem trošili energijo in vodo, ali boste pustili majico do naslednjega pranja? Če uporabljate novi pralni stroj Samsung, ni težave: ta ima namreč na vratcih posebno odprtino, skozi katero lahko naknadno, ko pranje že teče, vstavite tudi kakšen dodaten kos oblačil. Verjemite, da gre za izum, ki ga boste s pridom uporabljali!

Varčnost in učinkovitost

Bi radi visoko kakovost pranja, hkrati pa ne želite biti potratni? Z energijo je enostavno varčevati, kajti nov pralni stroj Samsung sodi v energijski razred A+++, porabi manj vode, varčuje pa tudi s pralnimi sredstvi, ki ravno tako niso poceni. S posebno tehnologijo namreč poskrbi, da se pralno sredstvo speni bolj kot sicer, saj v obliki mehurčkov učinkoviteje prodre v vlakna tkanin in pletenin. Tako lahko uporabite manj pralnega sredstva, pa bo vseeno vse popolno oprano.

Vse pravice pridržane | Optiweb