Plastična okna Roletarstvo Bayer

Vsa plastična okna in vrata v Roletarstvu Bayer izdelujejo izključno iz pvc profilov Trocal, ki je en izmed najbolj priznanih nemških proizvajalcev le teh, saj je bilo to prvo podjetje na svetu, ki je razvilo pvc oz. plastičen okenski profil. Prvi pvc profil so izdelali pred več kot 50 leti, na podlagi izkušenj pa so pvc profile razvili v okenske sisteme oziroma plastična okna z odličnimi tehničnimi specifikacijami. Zelo dovršeni sta predvsem toplotna in zvočna izolativnost ter statična trdnost, zaradi tega pa je podjetje Trocal v samem vrhu podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo okenski sistemov oziroma oken.

Roletarstvo Bayer vam nudi štiri različne serije plastičnih oken, le te pa se razlikujejo glede na namen, možnosti in ceno. Vsa okna so izdelana v skladu s SIST EN 14351-1:2006, poleg oken pa boste dobili tudi vse dokumente, ki le to tudi dokazujejo. V kolikor ne veste katera okna bi kupili, vam bodo v Roletarstvu Bayer brez problema tudi svetovali pri nakupu.

Zaradi zelo visoke kakovosti materialov imajo PVC okna zelo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa omogočajo tudi enostavno vzdrževanje. Za vsa okna vam nudijo tudi 10 let garancije.

Vse pravice pridržane | Optiweb