Ovitki za Samsung Galaxy S6 Edge in Samsung Galaxy S7 Edge

Ali ste tudi vi eden izmed tistih srečnežev, ki imajo v lasti Samsung Galaxy S6 Edge ali pa Samsung Galaxy S7 Edge? Tudi sam sem pred kratkim postal lastnik Samsung Galaxy-a in sicer S7 Edge, čeprav mi je bil S6 Edge tudi zelo všeč. Takoj, ko sem si kupil to praktično in estetsko lepo napravico pa sem si seveda zaželel, da bi moj novi mobilni telefon čim dlje ostal  v kar najboljšem stanju. Seveda to pomeni, da bom pazil na svoj mobilni telefon, ampak sem se odločil, da ga bom tudi že preventivno nekoliko zaščitil. Najprej sem opravil nakup zaščitne folije, potem pa sem se odločil, da bi lahko imel tudi ovitek za svoj novi mobilni telefon.

Šel sem v trgovino in iskal Samsung Galaxy S7 Edge etui ter pri tem seveda srečal tudi ovitek za Samsung Galaxy S6 Edge. V trgovini so imeli ovitke za omenjena telefona, vendar je bila ponudba zares skromna. Zato sem se odločil, da bom preveril ponudbo v kakšni spletni trgovini.

etui-Samsung-Galaxy-S7-Edge

Hitro sem naletel na spletno trgovino, kjer je na enem mestu moč najti ovitke za skoraj vse mobilne telefone. Ponudba ovitkov za Samsung Galaxy S6 Edge in Samsung Galaxy S7 Edge je bila v primerjavi s ponudbo v fizični trgovini res veliko bolj pestra in zanimiva. Hitro sem našel kvaliteten ovitek za svoj Samsung Galaxy S7 Edge in naročil še en ovitek za Samsung Galaxy S6 Edge, katerega bom podaril prijatelju. Preverite tudi vi!

Vse pravice pridržane | Optiweb