Odstranjevanje dlak na različne načine

Urejenost je v današnjem času zelo pomembna, eden izmed skorajda nujnih načinov kako jo dosežemo pa je odstranjevanje dlak. V tem članku si bomo pogledali različne načine odstranjevanja dlak, ki so nam na voljo na trgu.

Najbolj poznana vsem je zagotovo depilacija. Gre za postopke odstranjevanja dlak s pomočjo voska in krpic. Malce manj znano a vedno bolj popularno je tudi lasersko odstranjevanje dlačic, pri katerem je sicer potrebnih več tretmajev, vendar trajno odstrani kar do 80% dlak.

Britja mi verjetno ni potrebno posebej omenjati. Gre za hiter, cenovno ugoden a nadležen postopek. Še en zelo pogost način kako ukrotiti dlačice je odstranjevanje le-teh s pinceto. Poznamo še elektrolizo, raznorazne kreme za odstranjevanje dlak in pa tudi zdravila, ki negativno vplivajo na rast.

Sama sem preizkusila depilacijo oz. voskanje, britvico in pa tudi lasersko odstranjevanje dlak. Moram reči, da sem bila najbolj zadovoljna s slednjim, saj dlake odstrani skoraj v celoti. Ampak pazite, ne v prvem poskusu, šele po nekaj obiskih lepotilnega salona.

Najbolj bi vam priporočala depilacijo. Postopka mi po vsej vejretnosti ni potrebno dodatno opisovati, saj ga že vse poznate. Gre za nanos toplega voska na kožo, nato pa sunkovitega potega krpice, ki dlačice odstrani hitro in učinkovito, ter zelo globoko. Vaša koža bo gladka še kar nekaj časa.

Če ne veste kater salon izbrati, bi vam priporočala lepotilni salon Nomasvello iz Ljubljane. Njihovo osebje je prijazno in profesionalno, cene pa ugodne. Za več informacij si oglejte njihovo spletno stran, ki jo najdete na naslovu http://nomasvello.si/.

Vse pravice pridržane | Optiweb