Nakup toplotne črpalke zrak voda

Kako sploh deluje toplotna črpalka? Gre za termodinamično napravo, ki sprejema toplotno energijo iz okolice in jo s pomočjo kopresorja pomakne na višji temperaturni nivo ter ogreje vodo. Torej, izčrpan zrak iz okolja ogreje vodo. Toplotna črpalka lahko zniža račun za ogrevanje tudi do 70%, poleg tega pa tudi zmanjša emisije ogljikovega dioksida.

Vgradnja toplotne črpalke Atlantic zrak-voda, ki jo lahko kupite pri podjetju Tersus, je enostavna in ne zahteva večjih gradbenih posegov, saj ni potrebno izdelati nikakršnih vrtin. Montažo tovrstne toplotne črpalke je mogoče opraviti v enem dnevu. Na spletni strani podjetja Tersus si lahko preberete še več informacij o ponujeni toplotni črpalki, poleg tega pa lahko na hiter in enostaven način opravite tudi nakup črpalke, ki je udobna in okolju prijazna. Podjetje Tersus vam nudi projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in servis toplotnih črpalk, za toplotno črpalko pa lahko dobite tudi subvencijo. Vgradnja pa se vrši preko pooblaščenih monterjev, ki pokrivajo področje celotne Slovenije.

Toplotna črpalka zrak-voda je zagotovo prava rešitev za vsako stanovanje. Le pomislite, kako pomembno je, da poskrbimo za lastno udobje in seveda, da ob tem nudimo udobje tudi okolju. Idealno je, da se vedno obrnemo na takšne rešitve, ki pomagajo tudi okolju, seveda če je to le mogoče.

Če boste pri nakupu toplotne črpalke v kakršnikoli dilemi ali pa se vam bo porodilo novo vprašanje, potem se lahko brez skrbi obrnete na strokovnjake podjetja Tersus, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Podjetje Tersus vam sicer poleg nakupa toplotne črpalke ponuja tudi različne klimatske naprave, solarne sisteme in električno ogrevanje.  Preverite ponudbo še danes in poskrbite za udobje v vašem domu.

Vse pravice pridržane | Optiweb