Izdelava fasad podjetja Fasaderstvo Oblak

Verjetno dobro veste, da je fasada zunanjost hiše. Ta del hiše oziroma zgradbe je v arhitekturi eden izmed zelo pomembnih delov. Seveda je fasada tudi okras, dekoracija zgradbe iz katere si lahko tudi marsikaj predstavljamo ali razložimo o tem, čemu je zgradba namenjena in kdo prebiva v njej. Vendar pa fasada ni zgolj le dekoracija, ampak je pomembna tudi za samo zaščito hiše. Lahko bi rekli, da fasada ščiti notranje prostore. Če se torej odločate za fasado, se odločite za možnost, ki vam prinaša kvalitetno fasado, ki bo tudi lepega izgleda.

Družinsko podjetje fasaderstvo Oblak se je pred šestimi leti specializiralo iz splošnega gradbenega podjetja in sicer v storitvi izdelave fasad. Ker ekipa podjetja sodeluje direktno s proizvajalci fasadnih komponent, materiale, katere uporablja pri svojem delu, zelo dobro pozna. Seveda pa se podjetje lahko pohvali tudi z znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobilo skozi leta. Ker pa si ekipa želi, da bi bile stranke kar najbolj zadovoljne, pa vam nudi tudi svetovanje pri izbiri najprimernejšega toplotnega sistema in pri postopkih za pridobitev EKO subvencij, ki so seveda zelo dobrodošle.

Če boste obiskali spletno stran www.fasaderstvo-oblak.si, boste kaj hitro ugotovili, da lahko preko spletne strani izpolnite obrazec za povpraševanje. Podjetje vam bo kar najhitreje odgovorilo, če pa si želite informacije takoj, pa je najbolje, da pokličete dano telefonsko številko.

Vse pravice pridržane | Optiweb