Enokrilna in dvokrilna vhodna vrata alu po meri vašega doma

Vhodna vrata alu je mogoče naročiti v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, pri čemer je izbira odvisna od potreb in želja kupca. V vsakem primeru pa so aluminijasta vhodna vrata bolj trpežna, v primerjavi z vhodnimi vrati, ki so narejena iz lesa ali PVC materialov. Aluminij je namreč lahek in močan material, ki je hkrati odporen proti koroziji in je pri uporabi tudi enostaven za vzdrževanje. Aluminij je natančno prilagodljiv material, ki proizvajalcem vhodnih vrat omogoča kakovostno proizvodnjo energetsko varčnih komponent z visoko gostoto. Aluminijasta dvokrilna in enokrilna vrata pa kupcem omogočajo tudi izbiro dodatnih, nadstandardih funkcij, ki jih ponudniki vhodnih alu vrat prilagodijo željam in potrebam kupca.

 

Za boljšo energetsko izkoriščenost

Enokrilna ali dvokrilna vhodna vrata, ki so izdelana iz aluminija, nudijo izjemno debele oziroma okrepljene profile. Okrepljeni profili na alu vhodnih vratih so zadolženi za to, da ščitijo vrata tudi v ekstremnih vremenskih razmerah ter pri tem preprečujejo nastanek poškodb ali deformacij. Aluminijasta vhodna vrata prav tako zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, saj so odporna na različne vremenske razmere. Izbrane barve na vratih tudi po nekaj letih uporabe ne izgubijo svojega sijaja in plasti barve, zato naknadno nanašanje barve ni potrebno.

 

 

Aluminijasta dvokrilna vrata nudijo učinkovito toplotno izolacijo

V času stroškovno neučinkovitih virov energij in hkratnega pomena varčevanja z energijo je pomembno, da svoj dom tudi primerno izoliramo in preprečimo uhajanje toplote, ki smo jo znotraj hiše ali stanovanja ustvarili. Toplotno izolacijo doma lahko dosežemo tudi z ustrezno izbiro vhodnih vrat. Aluminijasta dvokrilna vrata so pri tem izdelana iz debelih profilov na obeh straneh vrat, treh obodnih tesnil in iz treh steklenih plošč z zaščitnim steklom. Vhodna alu vrata se s pomočjo teh lastnosti učinkovito borijo z uhajajočo toploto in zato nudijo nadstandardno toplotno izolacijo doma.

 

Različne dimenzije vrat

Zaradi pospešene gradnje modernih objektov in domov, se morajo vhodna vrata prilagajati različnim dimenzijam in arhitekturi sodobnih objektov. Pri tem pa morajo ohranjati strukturno stabilnost, funkcionalnost in privlačen dizajn. Tehnične rešitve proizvajalcev zato ponujajo paleto različnih dimenzij vhodnih vrat. Pri tem imajo nekatera aluminijasta dvokrilna vhodna vrata vgrajene nadstandardne rešitve, kot je na primer dodatno varovanje s tečaji, razširjeni zaklepni mehanizem in močan profil iz nerjavečega jekla. Da bi bolje spoznali vsa vhodna alu vrata, njihove izjemne lastnosti, oblike in strukturo, nas lahko obiščete v prodajnem salonu v Ljubljani ali Mariboru, kjer si bomo skupaj ogledali najprimernejša vhodna vrata alu za vaš dom.

Vse pravice pridržane | Optiweb