Darila za rojstni dan in praznovanje rojstnega dne

V tem članku si bomo praznovanje rojstnega dne ogledali iz dveh perspektiv in sicer iz perspektive nekoga ki praznovanje prireja, ter tistega, ki se praznovanja udeleži.

Za tistega, ki se praznovanja udeleži je verjetno največja težava izbira darila. Seveda pa je vse odvisno od osebe, ki jo obdarujemo. Če gre za adrenalinskega odvisnika mu za rojstni dan po vsej verjetnosti ne bo najbolj všeč masaža, tako kot ne bo neki pasivni osebi všeč skok z elastiko z mostu. Sam najraje podarjam doživetja, ne pa materialnih dobrin, prijatelja peljem na kosilo, izlet, ali pa kaj podobnega. Zdi se mi, da je to veliko boljše darilo, kot če bi nekomu podarili nesmiselno darilo za 20€. Obdarovani osebi lahko podarite tudi katerega izmed bonov, nekateri kupijo bone za trgovine z oblačili, bone za BTC City, izvrstni so boni za masažo in kaj podobnega. Vsako darilo pa zraven spremljajo tudi misli za rojstni dan.

Potem pa je tu še vidik tistega, ki prireja zabavo za rojstni dan. To lahko priredite v kateri izmed lokalnih gostiln, doma v stanovanju, na vrtu vaše hiše ali kje drugje, kjer imate dovolj prostora. Najboljše praznovanje rojstnega dne bo zagotovo potekalo na vrtu domače hiše, tam lahko nekaj spečete na žaru, kupite malce pijače in se družite z udeleženci ob dobri hrani, pijači in glasbi. Je pa za organizacijo dobrega rojstnega dne potrebno nekaj načrtovanja in planiranja, saj  lahko precej hitro uštejete sploh pri hrani in pijači. Če boste planirali dovolj časa vnaprej vas ne bo nič presenetilo.

Vse pravice pridržane | Optiweb